Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
TM6 TM5

Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones

4.6 (33 évaluations )

Ingrédients

  • 35 g caster sugar
  • 2 clementines, thin peelings of skin only
  • 250 g self-raising flour, plus extra for dusting
  • 60 g salted butter, cold, diced
  • 1 tsp baking powder
  • 120 g buttermilk
  • 2 Tbsp poppy seeds
  • 1 egg, beaten

Vanilla Butter

  • 150 g salted butter, soft
  • 1 tsp vanilla bean paste

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1459 kJ / 349 kcal
Protides
4.4 g
Glucides
33.2 g
Lipides
22.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r133700