Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
TM6 TM5

Apricot, Almond and Pistachio Biscotti

4.8 (146 évaluations )

Ingrédients

  • 1 orange, thin peelings of skin only
  • 100 g caster sugar
  • 1 large egg
  • ½ tsp baking powder
  • 130 g plain flour, plus extra for dusting
  • 60 g dried apricots, quartered
  • 60 g almonds
  • 60 g pistachio nuts, unsalted, shelled
  • 1 Tbsp milk, for brushing

Infos nut.
par 1 piece
Calories
472 kJ / 113 kcal
Protides
3 g
Glucides
15.5 g
Lipides
4.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r133356