Achari paneer murgh
TM6 TM5 TM31

Achari paneer murgh

4.5 (22 évaluations )

Ingrédients

Pickling spice

  • 6 dried red chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)
  • 2 tsp fennel seeds
  • 1 tsp fenugreek seeds
  • 1 tsp black mustard seeds
  • ½ tsp nigella seeds
  • 1 tsp sea salt flakes

Murgh

  • 60 g canola oil
  • 1 tsp black mustard seeds
  • 750 g chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
  • 180 g natural yoghurt
  • 2 tsp ground turmeric
  • 2 tsp Kashmiri chilli powder
  • 1 ½ tsp salt
  • 250 - 300 g paneer, cut into cubes (1.5 cm) (see Tips)
  • 2 brown onions, cut into quarters
  • 1 tbsp ginger paste (see Tips)
  • 1 tbsp garlic paste (see Tips)
  • 80 g fresh tomato, cut into quarters
  • 80 g tomato paste
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 bunch fresh coriander, leaves only, torn into pieces, plus extra for garnishing
  • ½ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2331 kJ / 555 kcal
Protides
44.4 g
Glucides
21.1 g
Lipides
34.4 g
Graisses saturées
7 g
Fibre
12.7 g
Sodium
1900.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r132132