Potato karakari
TM6 TM5 TM31

Potato karakari

4.6 (44 évaluations )

Ingrédients

  • 2 brown onions, cut into quarters
  • 1040 g water
  • 600 g potatoes, cut into pieces (2.5 cm - see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • 60 g vegetable oil
  • ½ tsp black mustard seeds
  • 1 tsp urad dal (see Tips)
  • 1 tsp chana dal (see Tips)
  • 2 dried red chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)
  • ¼ tsp asafoetida (see Tips)
  • ½ tsp Kashmiri chilli powder
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • 10 fresh curry leaves

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1084.5 kJ / 258 kcal
Protides
5.1 g
Glucides
23 g
Lipides
15.6 g
Graisses saturées
1.7 g
Fibre
4.9 g
Sodium
578.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r132111