Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
TM6 TM5

Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling

3.4 (5 évaluations )

Ingrédients

Hazelnut Meringue

  • sunflower oil, for greasing
  • 250 g caster sugar
  • 230 g egg whites (approx. 5 large egg whites)
  • 1 tsp cream of tartar
  • 150 g hazelnuts, with skin

Filling

  • 75 g toffees (e.g. Werthers)
  • 1 banana (approx. 120 g)
  • 100 g cream, min. 30% fat, chilled

Topping

  • 100 g dark chocolate (50% cocoa solids), cut in small pieces
  • 80 g cream, min. 30% fat
  • 1 tsp natural vanilla extract

Cake Assembly

  • 50 g dark chocolate, one piece
  • 35 g hazelnuts, blanched, roasted

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1461 kJ / 349 kcal
Protides
6 g
Glucides
34 g
Lipides
21 g
Fibre
2.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r131083