Christmas Baked Cod (Portugal)
TM6 TM5 TM31

Christmas Baked Cod (Portugal)

4.6 (9 évaluations )

Ingrédients

Breadcrumbs

  • 100 g cornbread, cut in pieces
  • 15 g olive oil, plus extra for greasing
  • 1 garlic clove
  • 1 Tbsp fresh coriander leaves

Olive Topping

  • 100 g pitted black olives
  • 20 g olive oil
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp grated Parmesan cheese
  • ½ lemon, juice only
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 pinch fine sea salt

Cod

  • 800 g water
  • 500 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
  • 2 pinches fine sea salt
  • 100 g onions, quartered
  • 65 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 800 g cod fillet, skinless, cut in pieces (4 cm)
  • 2 medium eggs, separated
  • 70 g double cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2254 kJ / 539 kcal
Protides
35 g
Glucides
33 g
Lipides
29 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r129975