Ricotta fruit tart
TM6 TM5 TM31

Ricotta fruit tart

4.0 (6 évaluations )

Ingrédients

Almond quinoa pastry

  • 100 g butter, chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
  • 60 g raw almonds (see Tips)
  • 40 g quinoa flakes
  • 80 g plain flour
  • 60 g wholemeal plain flour
  • 1 egg
  • 3 tsp cold water

Ricotta filling

  • 600 g fresh ricotta cheese (see Tips)
  • 2 tsp vanilla bean extract
  • 60 g maple syrup
  • ½ tsp ground cinnamon (optional)
  • 3 tamarillos (approx. 250 g), peeled and cut into slices
  • 3 fresh figs (approx. 120 g), cut into halves
  • 1 pomegranate, arils only

Infos nut.
par 1 portions
Calories
940.1 kJ / 390.5 kcal
Protides
9.1 g
Glucides
11.9 g
Lipides
14.8 g
Graisses saturées
8.7 g
Fibre
2.3 g
Sodium
159.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r123429