Tri-Coloured Cupcakes
TM6 TM5 TM31

Tri-Coloured Cupcakes

4.0 (22 évaluations )

Ingrédients

Chocolate Sponge

  • 70 g water, boiling hot
  • 20 g cocoa powder
  • ¼ tsp baking powder
  • 35 g unsalted butter, melted
  • 15 g sunflower oil
  • 100 g sugar
  • 1 pinch fine sea salt
  • 50 g double cream
  • 1 large egg
  • 90 g plain flour

Vanilla Sponge

  • 130 g plain flour
  • 80 g sugar
  • 70 g milk
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 2 egg whites, from large eggs
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp vanilla sugar
  • 1 pinch fine sea salt

Berry Icing

  • 100 g fresh mixed berries, or defrosted, frozen berries
  • 150 g unsalted butter, soft
  • 300 g icing sugar
  • 1 Tbsp vanilla sugar

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1815 kJ / 434 kcal
Protides
4.1 g
Glucides
58.4 g
Lipides
20.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r121615