Chocolate love cake with Turkish delight jelly
TM6 TM5 TM31

Chocolate love cake with Turkish delight jelly

4.6 (10 évaluations )

Ingrédients

Jelly

  • unsalted butter, for greasing
  • 4 gold strength gelatine leaves
  • 220 g water, plus extra chilled water for soaking gelatine
  • 300 g caster sugar
  • ½ lemon, juice only
  • 1 pinch salt
  • 1 tsp rose water
  • 4 drops natural red food colouring (optional)

Cake

  • 130 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
  • 1 whole nutmeg
  • 80 g pistachios
  • 100 g dark chocolate
  • 400 g raw almonds
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 180 g brown sugar
  • 1 pinch salt
  • 2 eggs
  • 250 g natural yoghurt, plus extra to serve
  • 20 g icing sugar
  • 20 g cornflour

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2854.9 kJ / 679.7 kcal
Protides
13 g
Glucides
60.5 g
Lipides
43.9 g
Graisses saturées
13.3 g
Fibre
3.9 g
Sodium
61.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r119775