Sichuan pepper and chilli salt squid
TM6 TM5 TM31

Sichuan pepper and chilli salt squid

4.3 (27 évaluations )

Ingrédients

Pepper and chilli salt

  • 4 tbsp sichuan peppercorns
  • 1 tbsp sea salt flakes
  • 1 tbsp dried chilli flakes

Squid

  • 100 g potato starch
  • 500 g whole medium squid (approx. 2), cleaned
  • vegetable oil, for deep frying
  • 2 - 3 sprigs fresh chives, cut into thin slices
  • 2 lemons, cut into wedges

Infos nut.
par 1 portions
Calories
722.6 kJ / 172 kcal
Protides
11.5 g
Glucides
11.2 g
Lipides
8 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
3.6 g
Sodium
1363.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r118792