Lentil curry (dahl)
TM6 TM5

Lentil curry (dahl)

4.1 (121 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g red lentils
  • 500 g water
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 pandan leaf, tied into a knot
  • 60 g coconut cream
  • 60 g oil
  • ½ tsp black mustard seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • ½ tsp fenugreek seeds
  • 1 red onion, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 2 fresh bird's eye chillies (green or red), deseeded if preferred
  • 1 sprig fresh curry leaves
  • 1 fresh tomato, cut into cubes (1 cm)

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1034 kJ / 246.2 kcal
Protides
9.6 g
Glucides
20.5 g
Lipides
13 g
Graisses saturées
3.6 g
Fibre
4.4 g
Sodium
387 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r115166