Rhubarb and blackberry breakfast tart
TM6 TM5 TM31

Rhubarb and blackberry breakfast tart

5.0 (19 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 40 g cold water
  • 200 g plain flour
  • 1 tbsp raw sugar
  • 1 blood orange, zest only, no white pith (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 90 g unsalted butter
  • 1 egg

Filling

  • 150 g raw almonds (see Tips)
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 120 g raw sugar
  • 350 g rhubarb, trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
  • 100 g blackberries, fresh or frozen
  • 1 egg, lightly beaten

Blood orange yoghurt

  • 150 g Greek-style natural yoghurt
  • 1 blood orange, juice only (see Tips)

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1715.1 kJ / 408.4 kcal
Protides
10.4 g
Glucides
41.4 g
Lipides
21.9 g
Graisses saturées
7.5 g
Fibre
4.5 g
Sodium
58.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r114360