Pasta "alla Norma"
TM6 TM5

Pasta "alla Norma"

4.2 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 2 eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)
  • 2 ½ tsp salt, divided
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to sauté
  • 2 garlic cloves
  • 28 oz plum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded
    ou 17 ½ oz canned whole tomatoes
  • 1 pinch sugar
  • 4 sprigs fresh basil, leaves only, dried and hand torn, divided
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 53 oz water
  • 10 ½ oz pasta, dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)
  • 3 ½ oz ricotta salata, drained
    ou 3 ½ oz ricotta al forno, drained

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1264 kJ / 302 kcal
Protides
10 g
Glucides
50 g
Lipides
9 g
Fibre
8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r113149