Carrot poppy seed muffins
TM6 TM5 TM31

Carrot poppy seed muffins

4.0 (14 évaluations )

Ingrédients

Carrot muffins

  • 250 g raw almonds
  • 50 g brown sugar
  • 1 orange, zest only, no white pith
  • 300 g carrots, cut into pieces (approx. 3 carrots)
  • 4 eggs
  • 80 g gluten free cornflour
  • 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 1 tbsp poppy seeds
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground nutmeg
  • 40 g vegetable oil
  • 20 g sultanas
  • 50 g desiccated coconut

Topping

  • 6 tbsp crème fraîche
  • 1 carrot, peeled into thin ribbons, for decorating
  • pure maple syrup, for drizzling

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1240.3 kJ / 295.3 kcal
Protides
7.4 g
Glucides
15 g
Lipides
22.5 g
Graisses saturées
6.4 g
Fibre
4.2 g
Sodium
85.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r111927