Nadan Mutta (Egg Curry)
TM6 TM5 TM31

Nadan Mutta (Egg Curry)

4.3 (109 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g coconut oil
  • 1 tsp dried fennel seeds
  • 250 g onions, quartered
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 4 garlic cloves
  • 2 Kashmiri dried chillies
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp Kashmiri chilli powder
  • 1 tsp ground black pepper
  • ½ tsp ground turmeric
  • 400 g passata
  • 1 pinch fine sea salt
  • 6 hard-boiled eggs, peeled
  • 5 g fresh coriander leaves, chopped, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1104 kJ / 264 kcal
Protides
12.8 g
Glucides
15.1 g
Lipides
17 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r110724