"Spaghetti" with spinach and mint pesto
TM6 TM5 TM31

"Spaghetti" with spinach and mint pesto

4.2 (13 évaluations )

Ingrédients

Spinach and mint pesto

  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tbsp lime juice
  • 200 g fresh baby spinach leaves
  • 8 sprigs fresh mint, leaves only
  • 50 g shelled salted pistachio nuts
  • 1 garlic clove
  • ¼ tsp salt

Carrot and zucchini 'spaghetti'

  • 500 g water
  • 1 - 2 zucchinis (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
  • 1 - 2 carrots (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
  • 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
  • Parmesan cheese, shaved, to serve
  • ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1059.3 kJ / 252.3 kcal
Protides
7 g
Glucides
7.9 g
Lipides
20.3 g
Graisses saturées
3.1 g
Fibre
7.7 g
Sodium
208.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r109702