Watermelon and Salmon Ceviche Stack
TM6 TM5

Watermelon and Salmon Ceviche Stack

4.3 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed
  • 1 oz red onion, cut into pieces
  • 4 sprigs cilantro, leaves only
  • ⅛ tsp ground cumin
  • ⅛ tsp paprika
  • ⅛ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 9 oz fresh salmon fillets, skinless, cut into pieces (¼ in.)
  • 1 oz lime juice
  • 2 tsp avocado oil
  • 28 - 30 oz watermelon (approx. ¼ watermelon)
  • ½ avocado, flesh only, cubed (¼ in.)
  • Tabasco sauce, to taste (optionnel)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
209 kJ / 49 kcal
Protides
3.2 g
Glucides
2.8 g
Lipides
2.8 g
Fibre
0.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r109208