Layered chocolate cappuccino cups
TM6 TM5 TM31

Layered chocolate cappuccino cups

4.8 (5 évaluations )

Ingrédients

Ice cream

  • 100 g dark chocolate, broken into pieces
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 300 g full cream milk
  • 3 egg yolks
  • 80 g white sugar
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 2 tbsp Kahlua® (optionnel)

Chocolate custard

  • 500 g cold water
  • 2 titanium strength gelatine leaves
  • 100 g dark chocolate, broken into pieces
  • 500 g pouring (whipping) cream
  • 3 tsp instant granulated coffee
  • 1 tsp white sugar
  • 4 egg yolks

Crumble

  • 80 g white chocolate, broken into pieces
  • 20 g unsalted butter
  • 20 g caster sugar
  • 20 g flaked almonds
  • 1 tbsp plain flour
  • 1 tbsp cocoa powder
  • 1 pinch salt

Chocolate sauce

  • 100 g dark chocolate, broken into pieces
  • 100 g pouring (whipping) cream

Assembly

  • 400 g skim milk (see Tips)
  • cocoa powder, for dusting

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3392.5 kJ / 807.8 kcal
Protides
15.4 g
Glucides
51.3 g
Lipides
61.8 g
Graisses saturées
41 g
Fibre
1.7 g
Sodium
131.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r108376