Polish crêpes
TM6 TM5 TM31

Polish crêpes

4.8 (32 évaluations )

Ingrédients

Quark

  • 1000 g light sour cream (see Tips)

Crêpe batter

  • 330 g water
  • 230 g full cream milk
  • 2 eggs
  • 20 g grapeseed oil
  • 310 g plain flour
  • 1 pinch sea salt

Berry sauce

  • 200 g frozen raspberries
  • 100 g caster sugar
  • 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)

Quark filling

  • 1 egg
  • 80 g caster sugar
  • 1 tsp vanilla sugar

Assembly

  • unsalted butter, for frying
  • vanilla ice cream, to serve (optional)
  • icing sugar, for dusting

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1662.8 kJ / 395.9 kcal
Protides
8.4 g
Glucides
41.2 g
Lipides
22.1 g
Graisses saturées
12.8 g
Fibre
1.5 g
Sodium
60.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r107031