Baby Peas and Pancetta Risotto
TM6 TM5

Baby Peas and Pancetta Risotto

4.7 ( 47 évaluations )

Ingrédients

  • 3 oz Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)
  • 2 oz shallots halved
  • 2 oz olive oil plus extra to fry
  • 7 oz frozen baby peas defrosted, divided
    ou 7 oz frozen peas defrosted, divided
  • 2 oz dry white wine
  • 7 oz arborio rice
  • 2 tsp chicken stock paste
  • 16 oz water
  • 5 ½ oz pancetta diced (¼ in.)
    ou 5 ½ oz ham diced (¼ in.)
  • 1 oz cream
    ou 1 oz unsalted butter
  • ¼ tsp ground black pepper to taste, plus extra to season
  • 5 - 10 fresh mint leaves chopped
  • ⅛ tsp salt to season, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
625.4 kcal / 2616.8 kJ
Protides
19.1 g
Lipides
36.8 g
Glucides
50.9 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
11.5 g
Sodium
651.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r106949