Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
TM6 TM5

Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews

4.4 (44 évaluations )

Ingrédients

  • ½ - 1 long red chili, de-seeded if preferred
  • 1 piece fresh ginger, peeled (approx. 1¼ in.)
  • 1 garlic clove
  • 1 shallot, peeled, halved
  • 2 sprigs fresh cilantro, stems and leaves
  • 1 tbsp lemon juice
    ou 1 tbsp lime juice
  • 2 tsp honey
  • 1 tbsp soy sauce
  • 1 tbsp olive oil
  • ¼ tsp Sichuan peppercorns
  • ½ tsp Chinese five spice
  • 2 oz raw cashews
  • 1 pinch salt
  • 18 oz water
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16 oz-24 oz total) (see Tip)
  • 5 ½ oz zucchini, cut into sticks (½ in. x 3 in.)
  • 1 bunch broccolini (approx. 5.5 oz), trimmed and halved
  • 5 ½ oz bok choy, cut into thirds

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2150 kJ / 512 kcal
Protides
49 g
Glucides
7.5 g
Lipides
63.8 g
Graisses saturées
13.9 g
Fibre
4.5 g
Sodium
579.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r106914