Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
TM6 TM5

Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce

4.6 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 1 oz unsalted butter, diced (½ in.-1 in.)
  • 2 shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved
  • 2 garlic cloves
  • 7 ½ oz water, plus 1 tbsp, divided
  • ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tip)
  • 2 tsp pink peppercorns, divided
  • 10 ½ oz potatoes, small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)
  • olive oil, to grease
  • 16 - 24 oz lamb sirloins, boneless (approx. 3-6 fillets)
    ou 16 - 24 oz lamb fillet steaks
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 bunch green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved
  • 1 carrot, large, julienned
  • 1 tbsp whisky
  • 1 tsp corn starch
  • 2 oz heavy whipping cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1830 kJ / 435 kcal
Protides
29 g
Glucides
12.8 g
Lipides
29.3 g
Graisses saturées
23.7 g
Fibre
4.7 g
Sodium
204.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r106909