Pumpkin and tempeh bobotie
TM6 TM5 TM31

Pumpkin and tempeh bobotie

3.7 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g white bread (approx. 1 slice), crusts removed and torn into pieces
  • 320 g buttermilk
  • 1 garlic clove
  • 1 cm piece fresh ginger, peeled
  • 50 g brown onion, cut into quarters
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 tsp ground coriander
  • ½ tsp ground cumin
  • ¼ tsp ground turmeric
  • ½ tsp ground cinnamon
  • 3 tsp curry powder
  • 200 g tempeh, cut into pieces (2-3 cm)
  • 40 g dried apricots
  • 1 red apple, peeled, cored and cut into quarters
  • 500 g pumpkin, cut into pieces (2-3 cm)
  • 30 g lemon juice
  • 30 g chutney, fruit
  • 50 g sultanas
  • 1 tsp sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 eggs
  • 4 dried bay leaves

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1507.8 kJ / 359 kcal
Protides
14.9 g
Glucides
29.9 g
Lipides
18.8 g
Graisses saturées
3.5 g
Fibre
5.8 g
Sodium
812.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r106839