Vienna sausages with split pea soup
TM6 TM5 TM31

Vienna sausages with split pea soup

4.6 (50 évaluations )

Ingrédients

  • 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 50 g bacon, cut into pieces
  • 100 g carrot, cut into pieces
  • 20 g olive oil
  • 100 g celery stalks, cut into pieces
  • 150 g potatoes, peeled and cut into quarters
  • 150 g leek, trimmed and cut into pieces (1 cm)
  • 200 g green split peas (see Tips)
  • 1000 g water
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp fresh marjoram, leaves only
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 4 Vienna sausages

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1533.5 kJ / 365 kcal
Protides
18 g
Glucides
16 g
Lipides
24 g
Graisses saturées
7.3 g
Fibre
8.9 g
Sodium
634.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r106211