Thai Fishcakes
TM6 TM5 TM31

Thai Fishcakes

4.2 (42 évaluations )

Ingrédients

  • 3 makrut lime leaves
  • 2 fresh green chillies
  • 2 shallots, halved
  • 1 tsp palm sugar
  • 400 g white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces
  • 10 g fish sauce
  • 3 Tbsp red curry paste
  • 1 medium egg
  • groundnut oil, for frying
  • 2 limes, cut in wedges

Infos nut.
par 1 piece
Calories
229 kJ / 55 kcal
Protides
9.3 g
Glucides
2.1 g
Lipides
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r106128