Crab Cakes
TM6 TM5

Crab Cakes

4.8 (32 évaluations )

Ingrédients

  • 5 ½ oz bread, in pieces (¾ in.) (see Variation)
  • 1 oz shallots, peeled and halved
    ou 4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)
  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only (approx. 0.2 oz)
  • 1 oz celery stalk, sliced (¼ in.)
  • 2 oz red bell pepper, in pieces (¼ in.)
  • 2 tbsp mayonnaise
  • 2 jumbo eggs
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp Old Bay Seasoning®
  • ¼ tsp salt
  • 1 pinch freshly ground pepper, to taste
  • 16 - 18 oz jumbo lump crab meat
  • oil, for frying

Infos nut.
par 1 piece
Calories
701 kJ / 238 kcal
Protides
22 g
Glucides
16 g
Lipides
10 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r105493