Chinese Style Stir-Fried Vegetables
TM6 TM5

Chinese Style Stir-Fried Vegetables

4.3 (63 évaluations )

Ingrédients

  • 1 long red chilli, halved, deseeded if desired
  • 2 garlic cloves
  • 10 - 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
  • 30 g peanut oil
  • 500 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 - 2 tsp oyster sauce, to taste
    ou soy sauce, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
633 kJ / 151 kcal
Protides
3 g
Glucides
11 g
Lipides
8 g
Fibre
9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r105202