Spring Rolls
TM6 TM5 TM31

Spring Rolls

4.4 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g carrots, cut in pieces
  • 50 g roasted peanuts, unsalted
  • 25 g sunflower oil
  • 10 sprigs fresh chives, finely chopped (2 mm)
  • 1500 g water, plus warm water for softening
  • 50 g rice vermicelli
  • 120 g tinned beansprouts, drained
  • 8 spring roll rice paper (Ø 16 cm)
  • 50 g iceberg lettuce leaves, chopped in small pieces
  • 16 fresh basil leaves, roughly chopped
  • 16 fresh mint leaves, roughly chopped
  • 80 - 100 g cooked, peeled prawns
  • 2 - 3 Tbsp fish sauce, to taste

Infos nut.
par 1 piece
Calories
801 kJ / 192 kcal
Protides
8.4 g
Glucides
25.2 g
Lipides
6.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r102845