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Nachos with beans and cashew sour cream
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cashew sour cream
- 3 sprigs fresh chives, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 120 g raw cashew nuts
- 150 g water
- 1 tsp sea salt
- 60 g brown onion
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
Black bean hommus
- 1 garlic clove
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g lemon juice (approx. 2 lemons)
- 30 g tahini (see Tips)
- 1 tsp ground cumin
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground cayenne pepper, to taste
- 1 tsp paprika
- 40 g pitted Kalamata olives
Tomato and kidney bean sauce
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter
- ¼ - ½ tsp dried chilli flakes, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 2 tsp ground paprika
- 400 g canned tomatoes
- 60 g tomato paste
- 1 tbsp dark brown sugar
- 420 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
Nachos
- oil, for greasing
- 180 g cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
- 20 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 340 g corn chips
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4770.8 kJ / 1135.8 kcal
- Protides
- 36.7 g
- Glucides
- 83.1 g
- Lipides
- 68 g
- Graisses saturées
- 25.3 g
- Fibre
- 22.4 g
- Sodium
- 1681.1 mg
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