Appareils et accessoires
Red Velvet Cupcakes
Préparation 20min
Total 1h
12 piece
Ingrédients
Red Velvet Cupcakes
-
cake flour160 g
-
corn starch60 g
-
baking soda½ tsp
-
cocoa powder, unsweetened1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
milk at room temperature120 g
-
lemon juice1 tsp
-
egg whites2
-
unsalted butter room temperature60 g
-
sugar200 g
-
sunflower oil100 g
-
egg yolks2
-
vanilla extract2 tsp
-
red food colouring1 ½ tsp
-
vinegar¼ tsp
Honey Cream Cheese Frosting
-
cream cheese cold120 g
-
unsalted butter cold120 g
-
honey70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
6.75 g
Calories
1802 kJ /
431 kcal
Lipides
21.87 g
Fibre
0.65 g
Glucides
51.79 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
SG60 Flavours
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
Pas d’évaluation
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Hot Chocolate
10min
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10min
Triple Chocolate Muffins
50min
Pizza Bianca
45min
30 second cupcakes
25min
Fudge Brownies
50min
Creamy Mac & Cheese
30min
No-bake mango cheesecake
24h 20min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min