Appareils et accessoires
Mini Green Shakshukas
Préparation 20min
Total 45min
8 portions
Ingrédients
-
20 g olive oiloil20 g
-
leeks white part only, cut in slices (1 cm)170 g
-
fresh spinach leaves40 g
-
spring onions cut in pieces40 g
-
garlic clove1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
ground coriander½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
salt¼ tsp
-
eggs8
-
frozen green peas4 tbsp
-
ground sumac (optionnel) for sprinkling
-
water500 g
-
bread toasted, for serving
-
avocado for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
168.6 mg
Protides
8.3 g
Calories
531.2 kJ /
127 kcal
Lipides
8.3 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
4.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nester TM7
30 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Curry (Filipino Style)
35min
Cantonese Custard Lava Mooncake
Pas d’évaluation
Chocolate Nice Cream
2h 5min
Keto Blackberry Detox Water
15min
Ginger Fried Rice
15min
Fruit Ice Cream
5min
CA Digital Flipbook #1
2h
Guinean prawns
25min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Chicken Afritada
30min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min