Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů bylinkové směsi, čerstvé (např. petržel, kerblík, nasekaná pažitka atd.), bez natě
- 24 kusů žampiónů, cca 800 gramů, zvlášť nohy a klobouky (Ø cca. 5 cm)
- 100 gramů mascarpone
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 400 gramů vody
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 374 kJ / 90 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 2 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 2.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Krůtí roláda s olivami a zeleninová quinoa
50min
Avokádová polévka s krevetami
20min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Pas d’évaluation
Rybí polévka s pórkem
35min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min
Anglické kedgeree
45min
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min
Quiche s kysaným zelím
1h 30min
Čekankové koláčky
Pas d’évaluation
Žampióny plněné listovým špenátem
40min
Plněné cukety po námořnicku
1h 25min