Appareils et accessoires
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Préparation 25min
Total 9h
6 portie
Ingrédients
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3.8 g
Calories
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Lipides
18.6 g
Fibre
4.2 g
Glucides
54.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Tiramisu Smoothie
5min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Pas d’évaluation
Amandelcake
50min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min