Appareils et accessoires
Peren op Sinaasappelsiroop
Préparation 15min
Total 1h
3 portie
Ingrédients
-
sinaasappelsap Vers geperst,240 g
ongeveer 2 sinaasappels, plus schil van 1 sinaasappel -
mineraal water, bruisend120 g
-
Marsala wijn60 g
-
½ tl kaneel, gemalenkaneelstokje1
-
peer ongeveer 3 peren, gehalveerd, klokhuis verwijderd600 g
-
suiker60 g
-
vanille-ijs300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
90.1 mg
Protides
4.9 g
Calories
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Lipides
11.4 g
Fibre
7.5 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
85.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Snackflix Board
Pas d’évaluation
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Haver horchata
Pas d’évaluation
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation