Appareils et accessoires
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Préparation 10min
Total 1h
6 portie
Ingrédients
Taart basis
-
volkoren tarwebloem plus extra voor bloem200 gram
-
korianderblad, vers10 g
-
olijfolie80 g
-
water50 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
verse bruine paddenstoelen gevierendeeld300 g
-
diepvrieskastanjes300 g
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout1 tl
-
roomkaas170 g
-
sjalotten gevierendeeld80 g
-
40 g rozijnengedroogde veenbessen40 g
-
peper, gemalen1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8.1 g
Calories
2503.6 kJ /
598.4 kcal
Lipides
35.7 g
Fibre
3.1 g
Glucides
63.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Pas d’évaluation
Italiaanse brunch
1h 30min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Groentesticks
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h