Appareils et accessoires
Rijstschotel met appelen
Préparation 30min
Total 1h 45min
10 portie
Ingrédients
-
witte korte korrel rijst, voor rijstpudding250 g
-
melk800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten100 gram
-
zout1 snuifje
-
vanillesuiker1 tl
-
rum (optionnel) naar smaak2 - 3 el
-
rozijnen (optionnel) naar smaak2 - 3 el
-
zure appel geschild, zonder klokhuis, in stukken gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst20 g
-
suiker plus extra om te bestrooien80 gram
-
eieren5
-
citroen-zout pasta, zelfgemaakt (zie tip)1 tl
-
kaneel, gemalen (optionnel)½ tl
-
geschaafde amandelen100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
91.9 mg
Protides
9.7 g
Calories
1556.6 kJ /
372 kcal
Lipides
18.4 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
44.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Pas d’évaluation
De eerste hap: Rijstpap
Pas d’évaluation
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Pas d’évaluation
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Pas d’évaluation
Champagne gelei
Pas d’évaluation
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Pas d’évaluation
Crème anglaise
15min
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation