Appareils et accessoires
Omelet Caprese
Préparation 10min
Total 30min
6 portie
Ingrédients
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
414.9 mg
Protides
11.6 g
Calories
611 kJ /
146 kcal
Lipides
9.9 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
2.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Rijst met kip en champignons
30min
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Risottata met kip en champignons
40min