Versions compatibles
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g zonnebloem boter, zuivelvrij, plus extra voor het invetten
- 80 g gepelde amandelen
- 150 g ontpitte dadels
- 300 g appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden
- 80 g glutenvrij witte bloem
- 1 tl bakpoeder, glutenvrij
- 1 tl gemalen kaneel
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- crème fraîche, voor het opdienen
- Infos nut.
- par 1 sneetje
- Calories
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protides
- 6.1 g
- Glucides
- 25.5 g
- Lipides
- 24 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Harira
7h
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Goulash van linzen en champignons
45min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation