Appareils et accessoires
Maïsbrood en cheddar muffins
Préparation 15min
Total 45min
12 stuks
Ingrédients
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
254 mg
Protides
5.3 g
Calories
959.8 kJ /
229.4 kcal
Lipides
15.2 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
19.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Pas d’évaluation
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Pas d’évaluation
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Kruiden- en citroenzout
1h
Sinaasappel-currydressing
10min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min