Appareils et accessoires
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Préparation 35min
Total 5h
4 glazen
Ingrédients
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Niveau
facile
Infos nut. par 4 glazen
Sodium
5888 mg
Protides
100.2 g
Calories
14469 kJ /
3458.2 kcal
Lipides
95.2 g
Fibre
22.3 g
Graisses saturées
30.3 g
Glucides
484.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Zeevruchtennat met champagne
Pas d’évaluation
Rugelach met pistache-halva
Pas d’évaluation
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met hazelnoten
Pas d’évaluation
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Vruchtensaus (coulis)
10min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min