Appareils et accessoires
Zeevruchtennat met champagne
Préparation 30min
Total 1h 5min
4 porties
Ingrédients
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2010.3 mg
Protides
43.3 g
Calories
5306.5 kJ /
1275 kcal
Lipides
3.3 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
57.3 g
Glucides
65.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Crème pâtissière
15min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Pulled Pork
Pas d’évaluation
Chocoladetaart met Pistache
4h 45min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Mayonaise
5min