Appareils et accessoires
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Préparation 45min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
Raviolideeg
-
bloem200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Raviolivulling
-
verse peterselie plus extra voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peer in blokjes (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten gehalveerd20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Champagnesaus
-
knoflookteentje1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentenbouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 20 % vet20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1 - 1 ½ l
-
grenadine20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 4 porties
Sodium
5637.5 mg
Protides
78.1 g
Calories
10742 kJ /
2567.4 kcal
Lipides
138.9 g
Fibre
16.3 g
Graisses saturées
59.8 g
Glucides
223.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Nasi Goreng
40min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Vegan challah brood
2h 30min
Geluksbal-raketspiezen
Pas d’évaluation
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Dubai Chocolate Tiramisu
Pas d’évaluation