Appareils et accessoires
Druiven en cava trifle
Préparation 30min
Total 4h 30min
8 porties
Ingrédients
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
4 el gemengde granen, ontbijt, knapperigwafelrollen verkruimeld4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
44.1 mg
Protides
5 g
Calories
1799 kJ /
430 kcal
Lipides
16.2 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
9.1 g
Glucides
64.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Pas d’évaluation
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Ovenburger
1h 45min
Vegan kaas dip
40min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Pas d’évaluation