Appareils et accessoires
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Préparation 15min
Total 1h 45min
4 porties
Ingrédients
Seitanrol
-
ui gevierendeeld100 g
-
knoflookteentjes2
-
15 g tomatenpureePortugese rode peperpasta15 g
-
sojasaus30 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt100 g
-
verse peterselie30 g
-
bloem tarwegluten200 g
-
water1100 g
-
courgette in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
wortel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
selderstengel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)1
-
verse basilicum10 g
-
llha-kaas (gezouten zachte kaas)60 g
-
broodje, droog40 g
-
ei1
Champagnerijst
-
bakolie30 g
-
knoflookteentjes2
-
sjalot30 g
-
water500 g
-
500 g mousserende witte wijnChampagne500 g
-
zout1 tl
-
saffraan, gemalen1 snuifje
-
rijst350 g
-
pecannoten50 g
-
gedroogde bananenchips50 g
-
verse bieslook gehakt1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2401.4 mg
Protides
54.7 g
Calories
4083.6 kJ /
976 kcal
Lipides
28.4 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
8.7 g
Glucides
104.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Geode cake
Pas d’évaluation
Mochi's met sesamvulling
50min
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Bevroren veenbessen margarita
5min
Pulled Pork
Pas d’évaluation
Amaretti van abrikoos
40min
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Vegan cheeseburgers
10h