Appareils et accessoires
Zeevruchtenrijst
Préparation 15min
Total 1h 5min
12 porties
Ingrédients
-
venussschelpen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse kokkels500 g
-
zout5 tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
verse koriander20 g
-
water plus extra om de rijst te weken en te koken.1500 g
-
witte wijn100 g
-
rauwe gepelde langoustines (ongeveer 500 g)6 - 8
-
garnalen, klein, ongepeld1000 g
-
uien gehalveerd300 g
-
knoflookteentjes2
-
verse peterselie blaadjes alleen10 g
-
olijfolie50 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
chillipeper, vers in dunne plakjes gesneden1
-
rode paprika gesneden300 g
-
rijst600 g
-
gedroogde laurierbladeren2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1910.4 mg
Protides
35.9 g
Calories
1845.2 kJ /
441 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Bananensticks met chocoladecoating
Pas d’évaluation
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Pompoen vingers
1h 30min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Koffielikeur
40min
Mojito
10min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Tomaat basilicum spread
5min
Noedelsoep
35min