Versions compatibles
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Romige kokosnoot raita
- 1 komkommer, continentale, in stukken gesneden (ongeveer 4 cm)
- 1 knoflookteentje
- 1 lente-ui, in drieën gesneden
- 5 takjes verse munt, alleen de blaadjes
- 200 g kokosyoghurt, (zie tips)
- 50 g water, gefilterd
- 1 el citroensap
- ½ tl suiker
- 1 - 2 snuifjes zout, naar smaak
- 1 el extra vergine olijfolie
Tandoori portobellos
- 100 g extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 2 el limoensap
- 2 tl chilipoeder
- 2 tl gemalen kaneel
- 2 tl komijnzaad
- 4 kruidnagels
- 2 tl korianderzaad
- 1 kardemompeul, zwart (optioneel - zie tips)
- ½ tl gemalen kardemom
- 20 g tomatenpuree
- 5 cm gember, vers wortel, geschild en in plakjes gesneden
- 4 knoflookteentjes
- 1 tl zout, naar smaak
- 100 g kokosyoghurt, (zie tips)
- 8 verse Portobello-champignons
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 3868.7 kJ / 921.1 kcal
- Protides
- 8.9 g
- Glucides
- 16.4 g
- Lipides
- 89.8 g
- Fibre
- 14.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Shakshuka
50min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Havermoutrepen met kaas
45min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Mojito
10min
Curryworst en linzen
1h