Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- extra vergine olijfolie, spray
- 40 g boekweitkorrels
- 2 lente-uien, in drieën gesneden
- 5 knoflookteentjes
- 300 g tempé, in stukken gesneden (ongeveer 3-4 cm - zie Tips)
- 30 g plantaardige melk, naar keuze
- 1 eetlepel tamari saus
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 cm gember, vers wortel, geschild en in plakjes gesneden
- ½ gele ui
- 1 wortel (ongeveer 100 g), in plakjes gesneden
- ½ rode paprika (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden (2 cm)
- 350 g verse babymaïs (zie tips)
- 350 g verse ananas, in stukken gesneden (2 cm)
- 3 tomaten, in achtsten gesneden
- 100 g peultjes
- 2 - 3 el kokosbloesemsuiker
- 2 - 3 el ciderazijn
- 1 el maïszetmeel
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 el tamari saus, glutenvrij (zie Tips)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2942 kJ / 700.5 kcal
- Protides
- 26.9 g
- Glucides
- 55.7 g
- Lipides
- 38.6 g
- Fibre
- 13.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vegetarische chili
Pas d’évaluation
Vegan moussaka
1h 50min
Tunesische Chorba
45 min
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Borscht
50min
Loempia’s
55 min