Appareils et accessoires
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Préparation 15min
Total 5h 40min
6 porties
Ingrédients
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
914.2 mg
Protides
22.8 g
Calories
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Lipides
31.8 g
Fibre
6.1 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
80.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Foodtrends 2023
17 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1h 45min
Turkse moussaka
1h 10min
Gezouten karameltaart
2h 40min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Citroencake
2h
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Appel en citroen krans
50min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Zachte Appelcake
50min