Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g geroosterde ongezouten pinda's, in olie of droog
- 20 g pindakaas
- 10 g vissaus
- 1 tl bruine suiker
- 20 g rijstazijn
- 50 g sojasaus
- 1 - 2 tl sriracha saus
- 3 knoflookteentjes
- 20 g gember, vers wortel, gesneden (2 mm)
- 2 lente-uien, (ongeveer 60 g), in stukken gesneden
- 3 takjes Thaise basilicum, vers, alleen bladeren, gescheurd (optionnel)
- 30 g olie plus extra voor het bakken
- 200 g kippengehakt
- 12 vellen rijstpapier, rond
- water, om te weken
- 2 wortelen, gesneden in juliene
- 150 g sla, in dunne plakjes gesneden
- vers korianderblad, voor het opdienen
- 1 - 2 limoenen, in partjes, voor het opdienen
- verse rode peper, gehakt, voor het opdienen
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1284.8 kJ / 307.1 kcal
- Protides
- 14.6 g
- Glucides
- 29.3 g
- Lipides
- 16 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 924.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
Pas d’évaluation
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Tunesische Chorba
45min
Gekruide lamstaart
40min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Iers sodabrood
Pas d’évaluation