Appareils et accessoires
Engelse brunch
Préparation 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
Witte bonen in tomatensaus en gestoomde eieren
-
eieren gekoeld6
-
tomaten in stukken gesneden300 g
-
water100 - 150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
balsamicoazijn donker1 tl
-
olijfolie45 g
-
suiker5 g
-
tomatenpuree15 g
-
verse bladspinazie200 g
-
verse bruine paddenstoelen in vieren gesneden100 g
-
uien in partjes gesneden150 g
-
worst, voorgebakken in plakken van 1,5 cm gesneden200 g
-
witte bonen, grote, uit blik uitgelekt200 g
-
zout om op smaak te brengen
-
sneetjes toastbrood wit, om te serveren
-
verse gemengde kruiden voor de garnering
-
kerstomaten120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
810.1 mg
Protides
22.8 g
Calories
1865.2 kJ /
445.8 kcal
Lipides
30.4 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
22.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Internationaal Brunchen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Chocolade babka
3h
Pizza Margherita
2h 10min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Gozleme
1h 40min