Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Witte bonen in tomatensaus en gestoomde eieren
- 6 eieren gekoeld
- 300 g tomaten in stukken gesneden
- 100 - 150 g water
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 tl balsamicoazijn donker
- 45 g olijfolie
- 5 g suiker
- 15 g tomatenpuree
- 200 g verse bladspinazie
- 100 g verse bruine paddenstoelen, in vieren gesneden
- 150 g uien, in partjes gesneden
- 200 g worst, voorgebakken, in plakken van 1,5 cm gesneden
- 200 g witte bonen, grote, uit blik, uitgelekt
- zout, om op smaak te brengen
- sneetjes toastbrood, wit, om te serveren
- verse gemengde kruiden, voor de garnering
- 120 g kerstomaten
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1865.2 kJ / 445.8 kcal
- Protides
- 22.8 g
- Glucides
- 22.8 g
- Lipides
- 30.4 g
- Graisses saturées
- 7.5 g
- Fibre
- 5.4 g
- Sodium
- 810.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Vijfzaden energierepen
Pas d’évaluation
Moutbrood
Pas d’évaluation
Harira
7h
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Pas d’évaluation
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Vastensoep
30min